返回列表 回復 發帖

22731

Srinagar, 3 september (IBNS): Myndighetene opphevet portforbudet fra Anantnag mens hardere Hurriyat Conference (HC) også suspendert protester for dagen på fredag ​​som de generelle borgere pustet tegn på lettelse og brukte dagen til lager på nødvendigheter for flere dager med nedleggelse og begrensninger.
?
? The HC, som annonsert en ny protest kalender torsdag suspendert alle agitations på fredag ​​som det var den siste fredagen i den muslimske hellige måneden Ramadan.
?
? Portforbud ble løftet fra Anantnag som lov og orden situasjonen forble normal, etter at prohibitory ordrene ble klemt fire dager tilbake.
?
? Imidlertid forble Kunzar område langs Srinagar-Gulmarg veien under portforbud etter protester.
?
? Med ingen restriksjoner etter en lang periode med portforbud og protester, strømmet folket i dalen markedene til lager på nødvendigheter samt gjøre noen videre shopping med Eid nærmer seg.
?
? Kjøretøy var på veiene og banktjenester institusjoner ble også åpne,nike free run 3, men skoler og offentlige kontorer holdt stengt etter at regjeringen kunngjorde en offentlig fridag på fredag.
?
? The Valley hadde vært på kok siden midten av juni som sammenstøt mellom stein-pelting mobs og sikkerhetsstyrker har hevdet minst 65 liv til dato.
Hong Kong, 28. juni (IBNS) ICC hovedstyret startet sitt todagers møte i Hong Kong i dag (28. juni 2011) og de beslutningene som tas på den første dagen inkludert:
Formater for ICC global eventsThe ICC hovedstyre i dag reversert sine tidligere vedtak og godkjent en 14-lag format for ICC Cricket World Cup 2015 skal holdes i Australia og New Zealand,nike free, og en 12-lag format for ICC World Twenty20 hendelser i 2012 ( Sri Lanka) og 2014 (Bangladesh).
Styret hadde tidligere vedtatt i oktober 2010 at ICC Cricket World Cup vil bestå av en 10-lagkonkurranse, og at ICC World Twenty20 hendelser ville innebære 16 lag. I april 2011 hadde styret enige om at bare de fullverdige medlemmer vil delta i 2015 og at alle medlemmer skulle gis anledning til å delta i 2019-VM gjennom en kvalifisering prosess.
I Hong Kong i dag, valgte ICC hovedstyre å beholde 14-teamet format som ble brukt på den meget vellykkede og universelt anerkjente ICC Cricket World Cup 2011 i Bangladesh, India og Sri Lanka med 10 fullverdige medlemmer får selskap av fire førsteamanuensis eller Affiliate kvalifiseringer.
Den ICC World Twenty20 i 2012 og 2014 vil nå forbli som 12-lagturneringer (10 fullverdige medlemmer og to Førsteamanuensis / Samarbeidspartnere), som har vært formatet for ICC World Twenty20 hendelser siden starten i 2007.
Etter en presentasjon på Reliance ICC Rankings system av statistikeren David Kendix, som utviklet og drifter systemet på vegne av ICC, har hovedstyret bekreftet at Reliance ICC rangering er egnet for bruk i å bestemme kvalifisering for ICC globale hendelser, med forbehold om eventuelle regulatoriske endringer som er nødvendige for å beskytte integriteten av systemet.
I tillegg har styret bekreftet at ICC Cricket World Cup i 2019 ville være en 10-lagkonkurranse med de åtte beste i Reliance ICC rangeringer tjene sin kvalifisering automatisk med de resterende to stedene blir avgjort av en kvalifisering konkurranse. Styret bekreftet også innføringen av kampanjen / nedrykk system tidligere avtalt.
The Future Tours Programme (FTP) for tidsrommet 1. mai 2012-30 2020 april, som ble foreslått av ICC Chief Executives Committee (CEC) på mandag, ble vedtatt av ICC hovedstyret. Det ble også enighet om at kompensasjon for ulik turer ville forbli uendret.
ICC Chief Executives Committee (CEC) og Cricket Committee recommendationsThe hovedstyret avtalt med CEC anbefalinger på beslutningen anmeldelse Systems (DRS) for Test kamper og One-Day Internationals som ville sette en universell standard, hensyntatt tilgjengelighet og kommersielle forhold, at infrarøde kameraer og audio-sporing enheter bør brukes. Fortsatt bruk av ball-tracking-teknologi som en beslutningsprosess bistand vil avhenge av bilateral avtale mellom de deltakende medlemmer.
Styret aksepterte at det ikke bør være bruk av DRS i Twenty20 Internationals,nike free sko.The Board avtalt med CEC og Cricket komité for følgende: ·???? at en Twenty20 Internasjonale rangeringer tabellen skal opprettes fra 1. oktober 2011
·???? reviderte formater for One-Day Internationals ·???? behovet for videre forskning på ballene som skal brukes i dag / natt Test cricket ·???? batsmen må avvises (hindrer felt) hvis de endrer sin kurs mens du kjører for å hindre en run-out sjanse
·???? den kjører ut av en ikke-spiss som er en sikkerhetskopi urettferdig ·???? forbud mot bruk av løpere i alle former for internasjonal cricket.
Related articles:
返回列表